Det perfekte par all around stiletter

Tomme produkter #2

empties-part-2

Det er blevet tid til endnu en omgang tomme produkter. Den her gang er det lykkedes mig at opbruge 5 produkter og der er faktisk en enkelt genganger, som tydeligvis er en stor-favorit af min. Lad os komme i gang!

Redken all soft conditioner

Jeg tror efterhånden at jeg har været igennem alle Redkens hårserier, men all soft serien er altså en af dem jeg vender tilbage til gang på gang. Det er den perfekte conditioner til mit halvtørre, kedelige hår og derfor er det selvfølgelig også et produkt jeg har tænkt mig at købe igen. Lige nu har jeg dog en masse andre hårprodukter, som jeg er igang med at teste, så det bliver ikke lige med det samme.

Redken color extend magnetics shampoo

Color extend serien plejede at være min absolut favorit serie fra Redken, men eftersom jeg ikke rigtig farver mit hår længere er der mange af de andre serier der gavner mit hår langt mere. Så selvom det er en virkelig god shampoo, så er det ikke en jeg har tænkt mig at købe igen. I hvert fald ikke så længe at jeg ikke farver mit hår.

Clinique chubby lash mascara

Mit førstehåndsindtryk af den her mascara var mildest talt elendigt. Børsten er kæmpe og jeg kunne slet ikke styre den ordentlig, men jeg endte alligevel med at blive virkelig glad for den. Der giver fantastisk fylde og den store børste var jeg hurtig til at vende mig til. Den er lidt til den dyre side for en mascara, efter min mening, så selvom den er rigtig god, tror jeg ikke at jeg vil købe den igen.

Pudderdåserne t-zone peeling

Gengangeren fra sidst er selvfølgelig den fantastiske t-zone peeling fra pudderdåserne som jeg elsker! Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal undvære den i min rutine, så jeg skal selvfølgelig have købt en ny hurtigst muligt. Det er virkelig det bedste produkt jeg nogensinde har prøvet til uren hud og absolut alle pengene værd.

Co lab sheer & invisible tørshampoo

Jeg har næsten altid en tørshampoo i tasken og den her lille rejsestørrelse fra Co Lab har jeg bestemt været glad for. Tørshampoo er lidt en ting, hvor jeg føler at det meste fungere, så om jeg lige vil købe den her igen,  ved jeg ikke. Hvad jeg køber, afhænger ofte af hvad der lige er på tilbud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte par all around stiletter