Life is good

Birthday wishes 2016

fødselsdags ønskeseddel 2016

Koto candle, House doctor plate, Bahne pendel, Future planner week calender, By wirth kitchen roll holder, House Doctor laundry bag, House doctor lampEightmood flora vase, By Lassen Kubus candleholder, Holmegaard wine glass

Der er under en måned til min fødselsdag og lidt over en måned til at jeg skal flytte i ny lejlighed i Vejle, og derfor bærer min ønskeseddel i år rimelig meget præg af den kommende flytning. Jeg glæder mig ekstremt meget til at flytte i den nye lejlighed og siden vi sagde ja til lejligheden har jeg ligget mere eller mindre søvnløs og spekuleret på hvordan den skulle indrettes.

Jeg har efterhånden styr på de fleste møbler, men nips kan man aldrig få nok af og flere af tingene på collagen ovenfor, er ting jeg reelt mangler.

Jeg forestiller mig at de lyserøde pendler med messing fatning vil passe perfekt over vores spisebord, som skal dækkes op med de fine tallerkener fra House Doctor og vinglas fra Holmegaard. I soveværelset kunne jeg godt bruge en lampe til mit natbord, en kurv til vasketøj og lidt hygge i form af fine lys. Den smarte ugekalender fra future planner ville være perfekt i køkkennet sammen med køkkenrulleholderen og den flotte runde vase fra Eightmood og lysestagen fra By lassen ville passe super fint ind i stuen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life is good