Second hand bargain: silver sequin top

Online shopping guide: my favorite beauty webshops

Online shopping er sådan en komfortabel ting. Man kan sidde i sit nattøj, under dynen, med computeren på skødet og ellers bare surfe rundt, putte i indkøbskurven, gemme items og klikke ting og sager hjem. Det er meget afslappende, og uden tvivl min fortrukne måde at shoppe på. Derfor tænkte jeg at jeg ville lave en lille føljeton med guides til mine fortrukne webshops. Jeg regner med at der kommer 4 kategorier – beauty, fashion, intior og jewellery og som I nok allerede har spottet så starter vi ud med beauty. Jeg har fundet mine top 5 webshops, som stort set altid er dem jeg handler på når jeg skal have fyldt beauty skabet op.

Beauty bay favorite webshop shopping guide

Nails inc Porchester Spuare, Nails inc Belgravia Lane, Pai oil blend, Naobay face mist toner, Morphe eyeshadow palette, Ellis Faas liquid lipstick, Pai deep clean AHA mask, Seche vite top coat, Make-up store lip pencil, Morphe oval shader brush, Stila Liquid lipstick, Antipodes skin plumping serum, Make-up store lipstick, Ihoney treatment mask

Beautybay er en engelsk side, som forhandler et hav af lækre mærker. Der er gratis fragt til Danmark når man køber for over 150kr, hvilket aldrig er et problem for mig. Overhovedet! Jeg har samlet et par af mine favoritter fra de brands som jeg oftest kigger efter når jeg handler på siden, det er især Pai, Make-up store, Nails Inc (jeg er helt vild med deres Leather effect neglelak), Naobay, Morphe, Ellis Faas, Seche vite (det er stort set den eneste top coat jeg bruger), Stila og Antipodes. Andre mærker der er værd at kigge efter er Anastasia Beverly Hills, Clean, Embryolisse, Pixi og Too Faced.

 

cocopanda shopping guide favorite webshop

Nuxe dry oil, Anastacia Beverly Hills Eyebrow powder, Real Techniques Bold Metal flat contour brush, Eco tools eye shading brush, Nyx soft matte lip cream San Paulo, Nyx soft matte lip cream Addis Ababa, Clean White Woods, Eco tools bamboo bronzer brushThe Balm manizer sisters trio, Naobay Body lotion

Cocopanda tror jeg de fleste kender, det er en dansk side som forhandler mange brands som man ellers ikke lige kan få fat på i danmark. Blandt andet var de (så vidt jeg ved?) indtil for nylig de eneste der forhandlede Nyx, som er et af mine yndlings mærker. Der er fri fragt hvis man køber for over 399kr men ellers koster det 29kr. Jeg kigger især efter Nuxe, Anastasia Beverly Hills, Eco tools, The Balm (Fratboy og alle lou manize søsterne er klare favoritter), Naobay, Clean, Nyx (læs om nogle af mine favoritter her) og Real Techniques (både deres normale børster og deres Bold Metals er fantastiske) når jeg shopper på siden. Men de forhandler også andre gode mærker som Redken, Batiste, Ciate, Ren, Davines og OPI.

 

Ezzence shopping guide favorite webshop

Mádara face oil, New CID I-plump lipgloss, Rønsbøl face wash, Clinique eye makeup solvent, Jurlique hand creme, Clinique cleansing balm, Beaute Pacifique serum, New CID I-pout nudity lipstick, New CID I-pout belle lipstick

Ezzence er også en dansk side, de har et rigtig godt blandet udvalg og de forhandler en del produkter som er svære at finde på andre danske webshop, blandt andet New CID som jeg synes er et totalt overset mærke – de laver virkelig de lækreste produkter og især deres læbestifter og primer er favoritter hos mig. Man skal desværre købe for over 599kr for at få gratis fragt men ellers koster det 29kr uden omdeling og 49kr med. Mærkerne jeg især kigger efter er Mádara (deres ansigts olie er helt fantastisk!), Clinique (Color pop læbestifterne er blandt mine favoritter), Rønsbøl, Beaute Pacifique (jeg bruger deres serum dagligt), Jurlique og selvfølgelig New CID. Derudover har de et godt udvalg af Redken, Ole Henriksen, Ren, Ahava, Clarins og Pureology.

 

Look fantastic online shopping guide favorite webshop

Murad moisturiser, Bourjois velvet lipstick, Benefit erase paste concealer, Pixi glow tonic toner, Caudalie dry oil, Paula’s Choice 2% BHA liquid exfoliant, Sigma E38 diffused crease brush, Sigma E25 blending brush, Butter London The Black Knight nail polish, Deborah lippmann Across The Universe nail polish, Sigma F80 flat kabuki brush

Look Fantastic er en engelsk webshop der forhandler en masse cult produkter som f.eks deborah lippmann, sigma og caudalie. Fragten er gratis hvis man køber for over 50£ og ellers koster den 3.99£ til Danmark. De køre tit med super gode tilbud og der er ofte rabatkoder at hente, så man kan spare lidt. De brands jeg kigger mest efter på siden er Deborah Lippmann (som er et af mine yndlings neglelak mærker – især Today was a fairytale og I love the nightlife er jeg helt vilde med), Sigma, Butter London, Caudalie, Paula’s Choice (jeg brugte deres 2% BHA exfoliant før jeg fik Pudderdåsernes t-zone peeling) Bourjois, Benefit og Pixi. Andre mærker der er værd at holde øje med er Antipodes, Balance Me, Korres, Nails Inc, Shiseido og Estée Lauder.

 

Billigvoks online shopping guide favorite webshop

Dermalogica skin smooting cream, Balance Me Radiance face oil, Balance Me body balm, Divaderma Mascara, Essie Serial Shopper nail polish, Embryolisse Lait creme concentre, Ole Henriksen blue/black berry enzyme mask, Divaderme lash extender, Beautyblender, Clean Rain parfume, Redken diamond oil shampoo, Redken diamond oil conditioner

Billigvoks tror jeg også de fleste kender i forvejen, men det gør bestemt ikke siden dårligere. Det er en dansk side og selvom navnet antyder at det primært er hårprodukter er der altså produkter i alle kategorier indenfor skønhed at finde. Mine yndlings mærker fra siden er Clean, Redken (jeg sværger til Redken når det kommer til hårprodukter, og har blandt andet skrevet om produkterne herher og her), Essie (mine nyeste anskaffelser er Peach side babe og Private weekend), Divaderme (I kan læse om min erfaring med produkterne og se det vilde resultat lige her), Balance me, Dermalogica, Embryolisse (jeg er især vild med deres meget hypede Lait creme concentre) og Ole Henriksen (hans blue/black berry enzyme mask er min favorit). Derudover forhandler de også andre lækre mærker som GHD, Jane Iredale, Mythos, Real Techniques, OPI, Soap & Glory og Batiste.

 

Et godt tip når man shopper skønheds produkter online er at se forskellige reviews og swatches af produkterne først (jeg har anbefaler 3 gode beauty youtubere lige her) så man har en bedre idé om hvordan produkterne er inden man bestiller dem hjem. Derudover forsøger jeg så vidt muligt altid at teste ting som foundation og parfume af i en fysisk butik inden jeg køber det online, for selvom det er langt billigere at shoppe beauty på nettet, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse hvis man er nødsaget til at sende retur.

4 kommentarer

  • Åh, så mange lækre ting du har fundet! Det er næsten forfærdeligt! (-;
    Jeg er selv vild med alle de sider du nævner, der er så mange gode mærker!

    kamillabrun.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mørk

      De er virkelig mange lækre mærker i blandt. Det tog også hårdt ikke at gå helt shop amok da jeg lavede listen 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bruger altid Look Fantastic eller Beauty Bay <3 De har et fantastisk udvalg og ganske ofte rabat på deres i forevejen billigere priser. Win!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mørk

      Jeg er helt enig, det er virkelig dejligt at man ofte har muligheden for at spare lidt ekstra selvom prisen allerede er rigtig god!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Second hand bargain: silver sequin top