New in: & other stories shoes

My hair routine

Når det kommer til hårpleje er der et mærke der dominerer i høj grad på min badeværelses hylde, nemlig Redken. Første gang jeg blev introduceret for Redken var jeg omkring 16 år og jeg havde før været vant til at bruge billige shampooer fra supermarkedet. Mit hår var på daværende tidspunkt utrolig smadret af diverse hjemmefarvninger og at gå fra supermarkedernes mildest talt elendige shampooer til Redken var virkelig noget der gjorde underværker for mit hår og jeg svor at jeg aldrig ville gå tilbage igen! Siden da har jeg prøvet mange andre ”frisør mærker” så som Pureology og Evo men er altid vent tilbage til Redken. Den første serie fra mærket jeg prøvede var color extend og det er også den serie jeg bruger den dag i dag. Jeg har i mellem tiden også prøvet andre serier fra mærket men det er altså den her jeg synes fungere bedst for mig. Redken er et ret dyrt mærke, men produkterne er altså også meget drøje i brug. Man kan dog spare lidt ved at købe dem hos Cocopanda.

Jeg starter med at vaske mit hår to gange i shampooen og når jeg har skyllet det ud anden gang vrider jeg mest mulig vand ud af mit hår før jeg putter rich recovery kuren i som jeg lader sidde i ca 10-15 minutter alt efter hvor lang tid jeg lige synes jeg har. Mens den sidder i ordner jeg alt det andet i badet, barbere ben, vasker ansigt, you name it.

Efter kuren har siddet i i 15-10 minutter skyller jeg den ud og vrider igen mit hår for mest mulig vand inden jeg putter conditioneren i. Den lader jeg sidde i ca 5 minutter før jeg skyller den ud. Til sidst skyller jeg hele mit hår over med iskold vand inden jeg går ud af badet. Når jeg så har tørret mit hår så det er håndklæde tørt, sprayer jeg total recharge leave in kuren i hele mit hår og massere det ind sammen med lidt moroccanoil. Jeg prøver så vidt mulig altid at lade mit hår lufttørre, men når jeg føntørre eller glatter det sørger jeg altid for at bruge en varmebeskyttende spray. Somme tider bruger jeg selvfølgelig andre og flere produkter, men de her er dem jeg bruger fast, hver gang jeg vasker mit hår!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: & other stories shoes