Tigi review and giveaway..

Black skirts

Øverst: H&M trend, Monki, Ganni, H&M divided Nederst: Isabel Marant Etoulie, Weekday, Iro, H&M trend

På trods af at sommeren er ved at være ovre og jeg burde tænke på hvad jeg skal pakke mig ind i denne vinter, så drømmer jeg lige for tiden om at føje en masse lækre sorte nederdele til min garderobe. Jeg elsker at gå i nederdel, både sommer og vinter, og lige nu indeholder min garderobe faktisk ikke voldsomme mængder af disse. Jeg er især ret hooked på net nederdelen fra H&M divided og den draperede asymetriske nederdel fra Iro. Den plisserede læder nederdel fra H&M trend synes jeg også er helt fantastisk, men har prøvet den på og må konstatere at den både er uklædelig og meget kort til mig, desværre..

6 kommentarer

  • jeg elsker også sorte nederdele, men faktisk mest i de mørke måneder da jeg gerne vil hae farver på om sommeren. Men en sort nederdel giver jo rig mulighed for flotte efterårsfarvede strømpebukser, og ihh jeg har sådan savnet strømpebukser denne sommer (og halstørklæder!!!) Jeg er klar til skift i garderoben på den måde, bliver lækkert at gå med alt det der har ligget gemt for længe.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg er virkelig en sucker for sorte nederdele hele året rundt, og da min håndbagage blev stjålet i Barcelona mistede jeg halvdelen af min samling :'( det var meget trist, så jeg synes jeg fortjener lidt nye. Efterår og forår er faktisk også mine yndlings årstider, da de giver rig mulighed for lag på lag looks uden at det bliver hverken for koldt eller varmt 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er så vild med den fra H&M Trend, tror helt sikkert at den skal på ønskelisten her til efteråret :-). Perfekt til et par strømpebukser og en løs T-shirt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den er virkelig også fin, jeg synes bare jeg så virkelig deform ud i den. Man skal nok være lidt mere petit i størrelsen for at den sidder pænt vil jeg tro 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt vild med Ganni og Iro nederdelen!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja også mig. Den fra Ganni måtte bestemt også godt flytte ind her, og så er prisen også ganske fornuftig.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tigi review and giveaway..