Put your hands up in the air

Birthday wishlist

I dag er der præcis en måned til min fødselsdag, og det tænkte jeg at jeg ville fejre på forhånd med en lille collage over nogle af de ting jeg ønsker mig. Normalt er jeg ikke så god til at finde på ting jeg kan ønske mig fordi jeg som regel har købt de ting jeg mangler eller ønsker mig selv. Luksus problem, I know. Men i år er anderledes, jeg begyndte nemlig at skrive ønskeseddel tidligt, faktisk allerede i maj for det ikke skal være løgn. Nu vil jeg smutte til en anden fødselsdag, en af min kæreste og jegs venner fylder nemlig 25år i dag, så der skal gives kanel! hyg jer, og så får i lige en liste over hvor tingene er fra..
Fra højre: Nomess Copenhagen makeup organiser, Rayban wayfarer i mat sort, Zarah Voigt gothica øreinge, Zarah Voigt plissé silhouette øreinge, Acne støvler, Redken color extend shine enrich, Fiveunits sorte jeans, Michael Kors ur i sølv, Kartell lampe

My birthday is in a month and I thought I would precelebrate it with a little wishlist. Normally I’m not so good at finding wishes but as you can see I had no problem this year!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Put your hands up in the air