7 lyserøde ønsker

Lidt om ferie, corona og behovet for nyt badetøj

Reklame for Hunkemöller

Fra venstre: Hunkemøller Bikini, Turen går til Danmark, Instax Mini, RayBan solbriller, Hunkemøller badetøj

Det bliver nok første og sidste gang jeg siger det her, men hold op hvor jeg er glad for at vi ikke har en hel masse ferie planlagt lige pt. Normalt er jeg knap kommet hjem fra den ene ferie før den næste er booket, så det er helt sikkert mere held end forstand at vi ikke har noget i kalenderen den her sommer. I bund og grund handler det jo om at vi har valgt at prioritere ting som et nyt køkken, gulvafslibning og maling i stedet for at kaste mange penge efter en fed ferie. Og egentlig har det ikke været med min gode vilje, men sådan er det jo nogle gange og lige nu er jeg taknemmelig for at vores kalender trods alt er forholdsvis tom. Jeg føler virkelig med de mange mennesker der må aflyse rejser, hotelophold, konfirmationer, store fester, bryllupper, festivaler og alt det andet sjove der skulle have fundet sted hen over sommeren.

Egentlig var det min plan at vi skulle have været på en form for dase ferie med solskin, palmer og kulørte drinks i år – vi havde simpelthen bare ikke booket det endnu. Og det ærgrer mig da helt vildt at det ikke bliver til noget, men i stedet for at græde over spildte ferie muligheder, sætter jeg i stedet pris på at vi sparer en masse penge og får ekstra tid til at lave nogle af alle de ting, som skal laves i huset.

Sidste år var vi heller ikke rigtig på solferie, da vi i stedet havde booket 14 dages rundrejse på Færøerne med mine forældre. Og selvom vi havde rigtig godt vejr, så betyder godt vejr på Færøerne altså sjældent over et par og 14-15 grader. Det var derfor lange bukser, støvler og striktrøjer der var pakket i kufferten. I år troede jeg så at det var løse sommerkjoler, små bikinier og solbriller der skulle pakkes. Som sagt bliver det nok ikke rigtig aktuelt.

På trods af at vi nok får en sommer uden store fester, festivaler og rejser til syden, så skal det altså ikke holde mig tilbage fra at købe noget nyt badetøj! Sidste år var vi som sagt på Færøerne og nyt badetøj var derfor mere eller mindre skåret fuldstændig ud af sommerbudgettet og det var en fejl! Vi havde nemlig en rigtig fin dansk sommer herhjemme og vi havde lige købt hus, med stor have, som blev brugt flittigt til solbadning! Så nu hvor vi kommer til at holde sommerferie i Danmark, håber jeg virkelig at vi kan få en god solrig en af slagsen så jeg kan få lidt kulør!

Jeg har derfor fundet nogle af mine favorit styles fra Hunkemöller som jeg overvejer at klikke hjem og andre sommer essentiels. Nu hvor vi ikke kommer sydpå overvejer jeg meget at planlægge et roadtrip i Danmark, som kan gøre det ud for dette års sommerferie, så der ikke går hus og have i hele sommeren.

Så hvis I har nogle must see steder i Danmark, så må i endelig smide dem i kommentarfeltet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 lyserøde ønsker